0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ja podobnie. Te chleby i makarony zawierają skrobię pszenna ale są oczyszczone z glutenu. Nawet nie chcę myslec, jak skomplikowany proces technologiczny przeszły i jka bardzo są przetworzone. To nie jest żywe, wartosciowe jedzenie.
nowika, jaką masz jogurtownicę?
o, super dzięki nowika za odpowiedź. mnie właśnie te orzechy miksowane też nie przekonują, będę robiła z mlekiem, ew. olejem kokosowym. a daktyle dałyście jak w przepisie czy coś innego do wzrostu bakterii? zastanawiam się nad inuliną (prebiotyk). myślicie, że zadziałałoby, gdyby wsypać parę kapsułek probiotyku zamiast saszetki? czy jest na saszetkach podana ilość bakterii?
lily, to ja pytałam Iw w komentarzach niestety nie dowiedziałam się niczego konkretnego. myślałam, że Wy eksperymentowałyście. z tego co pamiętam, chyba donna robiła z kokosa z probiotykiem? w takim razie ja sama wypróbuję z probio, tylko jogurtownicę muszę sobie sprawić a Ty lily, jaką masz?