0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: jinx.pl w Grudzień 18, 2011, 12:30:29spoko:) tylko w pozwie obok chelatacji pamietaj dopisac: dhea, suple, i liver flushe.Aha, zapomniałam dodać, że teoria jinxa jest taka, że moją zdolność rodzenia w magiczny sposób przywróciły dwa liver flushe, które zrobiłam w międzyczasie. Czyli, pozytywny efekt dało nie 12 cykli chelatacji i wywalenie ileś tam Hg a dwukrotne spożycie oliwy na czczo poprzedzone jedzeniem jabłek
spoko:) tylko w pozwie obok chelatacji pamietaj dopisac: dhea, suple, i liver flushe.
Cytat: kasia191 w Grudzień 18, 2011, 12:30:03he he wariaty zgadza sie, tylko akurat nie ja, tylko donna plus taka jedna jeszcze pszczolka - obie bzykajace bezmyslnie.a mieszaja *mnie* do tego.
he he wariaty
no chyba nie ja?? kasa czytaj ze zrozumieniem
to mnie tu wspieraj kurna, bo jak zwykle jest najazd jajnika na plemnika
i fajnie ze będziecie rodzicami ps żarcik żarcik
Cytat: kasia191 w Grudzień 18, 2011, 12:44:46i fajnie ze będziecie rodzicami ps żarcik żarcik kasia jinx narazie sie wypiera 'swojego udzialu', ale jak juz dzidzia sie urodzi zobaczy zakocha sie, to odezwie sie w nim instynkt ojcowski
jinx juz ma jedno dziecko na wychowaniu: siebie.ale miło bedzie jak dzidzia (czyt. chlopiec) bedzie rakiem