0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A orzecha daje wg instrukcji- na początek 2 kropelki do herbatki 3X dziennie...Teraz trochę im zwiekszyłam , bo mama mnie oswieciła , że to sie powinno podawac do granicy tolerancji/biegunki.
No i mamy 1 przeziębienie,mały sucho kaszle i widać że cos go bierze bo się pokłada,cykl kończymy jutro o 6 rano,nie będe przerywała bo nie gorączkuje,napiszcie proszę co mogę mu dac na ten kaszel,u nas nie mam dostępu do lekarza homeopaty jesli juz to cos w aptece moge kupić ..
Cytat: sezamek link=topic=11956.msg146159#msg146159 Sezamku, jesteś pewna że biegunki? z tego co pamiętam, to orzech ma działąnie raczej odwrotne...działa zapierająco[/quoteNo jasne, ze nie jestem pewna -jak to ja...Ale u moich maluchów widze właśnie zwiekszenie czestotliwosci stolców Cytat: olka_78 w Listopad 27, 2011, 09:48:33ale podaje ALA z innej firmy i jest zupełnie inaczej niż wcześniej. ja zauwazyłam , że ten z lepszej-lepiej rozpuszcza się w wodzie, mniej tych śmieci pływa ... Nie wiem czy moze być "lepszy" i gorszy" ALA... (cięzko mi ocenic , bo od kilku cykli mamy juz faze stall period i "nic"spektakularnego sie nie dzieje Pewnie sie "po cichu" naprawia w środku - OBY
No jasne, ze nie jestem pewna -jak to ja...Ale u moich maluchów widze właśnie zwiekszenie czestotliwosci stolców Cytat: olka_78 w Listopad 27, 2011, 09:48:33ale podaje ALA z innej firmy i jest zupełnie inaczej niż wcześniej. ja zauwazyłam , że ten z lepszej-lepiej rozpuszcza się w wodzie, mniej tych śmieci pływa ... Nie wiem czy moze być "lepszy" i gorszy" ALA... (cięzko mi ocenic , bo od kilku cykli mamy juz faze stall period i "nic"spektakularnego sie nie dzieje Pewnie sie "po cichu" naprawia w środku - OBY
ale podaje ALA z innej firmy i jest zupełnie inaczej niż wcześniej.
Mamo Maciusia, z syropow homeopatycznych, ktore mozna kupic w aptece warte polecenia sa dwa. Drosetux na suchy kaszel i Stodal na suchy i mokry kaszel.
Cytat: Lilianna22 w Listopad 27, 2011, 13:31:58Mamo Maciusia, z syropow homeopatycznych, ktore mozna kupic w aptece warte polecenia sa dwa. Drosetux na suchy kaszel i Stodal na suchy i mokry kaszel. Lilianna - a jak radzisz sobie z tym, ze oba te syropy sa strasznie slodkie?
Lilianna - a jak radzisz sobie z tym, ze oba te syropy sa strasznie slodkie?