0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
No właśnie z tymi dietami trzeba uważać na reakcje organizmu bo to nie jest takie proste. Prawie zawsze jak zmienie się dietę tak znacząco to są reakcje i to czasem nie przyjemne. Trzeba mieć wiedzę i determinację oraz zrozumienie co się dzieje w organizmie. Dlatego też nie zmieniam swojej diety i jem w zasadzie tylko z wykluczeniem nabiału. Nabiał jest łatwo zastąpić innymi pokarmami tak aby nie spowodować niedoborów.
Arn moja córka przez ok. 30 cykli na dawkach rzędu 30 mg nie miała żadnych objawów. Teraz przy 15 mg po 10 min od pierwszej dawki zaczyna ją bardzo boleć głowa. Przybiega przed każdą następną dawką i woła, że już chce, bo zaczyna być gorzej. Chelatacja jest pełna tajemnic Wpadaj czasem i pisz jak u Ciebie
Arm z tym gorzej byc nie moze po chelatacji, to ja sie nie zgadzam. Ja tak jak Ty lykalam sobie ala i dmsa jak cukierki w wysokich dawkach przez 4 miesiace i nic nie czulam kompletnie, no to Darek i Ewa doradzili,zebym edta zrobila i powyciagala to z glebokich tkanek,i wyciaglam - to bylo ponad rok temu, a ja przechodze istne pieklo.Po roku zrobilam ala mini dawka i jest jeszcze gorzej. Moje objawy to: bezsennosc, duze problemy ze spaniem, zolte stolce,biegunki,garsciami wyciagam wlosy z glowy,bole zoladka,jelit, nietolerancja wszystkich suplementow i ziol objawiajaca sie bezsennoscia i brakiem apetytu. Po ala doszedl jeszcze problem z pecherzem, czyli zapalenie pecherza od czerwca. Takze ku przestrodze ludzie badzcie ostroznie.Arm - czy moglbys cos wiecej napisac jak dlugo byles na tej ciezkiej diecie keto - ile miesiecy? I jakie towarzyszyly Ci objwy?Bede musiala wyprobowac tez,bo zyc sie nie da.
Arm - czy moglbys cos wiecej napisac jak dlugo byles na tej ciezkiej diecie keto - ile miesiecy? I jakie towarzyszyly Ci objwy? Bede musiala wyprobowac tez,bo zyc sie nie da.