0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
No tak, mój chytry plan jest taki, że przetłumaczę te napisy i przekażę tłumaczenie twórcom filmu, żeby mogli na stronie udostępniać film również w polskiej wersji językowej, ale jak znam życie to taka opcja (o ile będzie możliwa) to będzie możliwa za dobre parę miesięcy. Kasiagrzeg - pół złego jak walczą z pasożytami, gorzej jak walczą z depresją wżerając jakieś chemiczne leki.
Oglądałam, naprawdę warto .Wryło mnie w ziemię!
Jestem pod wrażeniem, super zmontowany film i dużo faktów.Film pokazuje jedno -dla firm farmaceutycznych liczy się tylko KASA, KASA, KASA....Nawet nie chce myśleć jakie odpady tzn szczepionki trafiają do Polski,żeby wypchnąć towar.... masakra
brothera podatność genetyczna dotyczy też osób, które produkują mało glutationu ,czyli z mutacją MTHFR i nie umieją się oczyścić z metali.
Cytat: Gulietta w Czerwiec 12, 2015, 11:45:57Jestem pod wrażeniem, super zmontowany film i dużo faktów.Film pokazuje jedno -dla firm farmaceutycznych liczy się tylko KASA, KASA, KASA....Nawet nie chce myśleć jakie odpady tzn szczepionki trafiają do Polski,żeby wypchnąć towar.... masakraWbrew pozorom tu nie chodzi o kasę. Kasa jest ważna dla nas maluczkich, od niej mamy być zależni.Oni mają wystarczająco dużo kasy, chodzi o coś znacznie ważniejszego. Najważniejszego