Polityka Cookies
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Ten watek
Ta tablica
Cale forum
Aktualności:
Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
»
Tematyczne
»
Autyzm
(Moderatorzy:
zosia_
,
Karolina
) »
znamy sie tylko z pisania....
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
2
Autor
Wątek: znamy sie tylko z pisania.... (Przeczytany 7680 razy)
0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
lilianabujala
Zasłużony
«
dnia:
Listopad 24, 2002, 13:38:58 »
Już nie raz myślałam sobie, jak by to było świetnie spotkać nie wirtualnie, ale dosłownie
'> . Co o tym myślicie? Z takiego zgrubnego przejrzenia listy, większość jest chyba z Krakowa i Wrocławia. Ale może wybrać miejscowość taką
środkową
typu £ódź i ktoś stamtąd by to zorganizował? A może moderator (Megi nie patrz tak na mnie
'>
'>
'> ) Byłoby świetnie gdyby to był jakiś ośrodek wypoczynkowy, żeby można tam przyjechać z noclegiem i ..może rodziną? Albo lepiej sami rodzice (mamy?)? No nie wiem. Pewnie jakiś początek września-października byłby dobrym czasem. No, więc co myślicie? A może ktoś ma smykałkę organizatorską i chciałby to zorganizować?
Megi
Zasłużony
«
Odpowiedź #1 dnia:
Listopad 24, 2002, 13:51:17 »
Brawo, pomysł świetny, patrzę na ciebie Lila... z podziwem za pomysł. Ale dopiero za rok?
'> Lepiej latem, wiosną ( moim zdaniem) Niestety, nie mam za grosz smykałki ogranizatorskiej, ale służę pomocą.
'> Czekam na dalsze opinie.
http://www.dzieci.bci.pl/strony/autism/
IwonaAtik
Kreatywny
«
Odpowiedź #2 dnia:
Listopad 24, 2002, 14:16:57 »
'> Lilka ! Mam pytanko: czy to spotkanie dotyczyło by tylko kręgu wybranych osób tj. rodziców dzieci autystycznych, czy tez wszystkich rodziców? Muszę przyznać, że ja też myslałam o takim spotkaniu, fajnie było by się zobaczyć na żywo, a nie tylko wirtualnie wymieniać sie poglądami. Popieram Megi - wiosna jest nam bliższa , jest symbolem odrodzenia....i czegoś nowego.
Po co czekać do jesieni?
To kiedy i gdzie to spotkanko?
Może Poznań? Co Ty na to Megi?
Mama Krzysia (1996) Mpdz i epi .
olad
Zasłużony
«
Odpowiedź #3 dnia:
Listopad 24, 2002, 15:07:46 »
Ale wam zazdroszcze
. Planujcie moze uda mi sie cos wymyslec i tez sie zjawie
'> pozdrawiam olad
alicja
Zasłużony
«
Odpowiedź #4 dnia:
Listopad 24, 2002, 15:40:07 »
Czy ktoś może wybiera się do Opola na Międzynarodowy Tydzień Autyzmu? (5-6.12).Konferencja niestety kosztuje:2dni-180zł.
Pozdrawiam Alicja
lilianabujala
Zasłużony
«
Odpowiedź #5 dnia:
Listopad 25, 2002, 02:50:55 »
Właśnie cena i to, że nie pojadę do Opola skłoniła mnie do napisania tego posta właśnie teraz.
Zanim coś ktoś (kto?) zacznie organizować, napiszmy czy lepiej z czy bez dzieci?
(Iwonko, oczywiście bez ograniczeń
'> )
siła
Bywalec
«
Odpowiedź #6 dnia:
Listopad 25, 2002, 05:54:17 »
Milutki ten pomysł o wspólnym spotkaniu.Szkoda że nie będę mogła się z wami spotkać[ a moze gdyby w Poznaniu -zawsze to to 300km a nie 1000A-ha!!! ja bez Kuby się nie ruszam nikt by się nie podjął by z nim zostać nie jesteśmy jeszcze na to gotowi ]
Pozdrówka!!!
lilianabujala
Zasłużony
«
Odpowiedź #7 dnia:
Listopad 26, 2002, 00:53:10 »
W takim razie mam prośbę - osoby bliskie środka Polski (
'> fajnie by było Siło cię zobaczyć!) - np. Magdo Szydłowska, czy zaglądasz jeszcze na forum (i inne łodzianki)? Nieśmiało zaproponowałabym wam organizację...a jeśli nie, to -równie bardzo ważne - znalezienie miejsca naszego spotkania. Może jakieś centrum aktywności (w sensie: sala z materacami, czy czymś takim, żeby sobie dzieci mogły poskakać, popełzać, kto co potrafi). Najlepiej blisko nocleg -z salą do plotkowania, gdy dzieci zasną. Ze względu na ceny, lepiej byłoby coś podmiejskiego raczej, niż miejskiego. Oczywiście, nie wszystkie mamy muszą brać dzieci - w każdym razie te, które muszą (i/lub chcą) - żeby mogły swobodnie z dziećmi przyjechać. No, odezwijcie się, to wcale nie jest jednoznaczne ze zrzuceniem na was ciężaru załatwiania
siła
Bywalec
«
Odpowiedź #8 dnia:
Listopad 26, 2002, 06:18:24 »
A może macie ochote na weekend nad polskim morzem???Spacery,szum morza,krzyk mew[Kuba go uwielbia]Świnoujście miasto uzdrowiskowe[to kryptoreklama
]jeżeli sie zdecydujecie to ja postaram się wszystmo załatwić. POMYŚLCIE -JOD ,-SWIERZE POWIETRZE .PA!PA
'>
'>
'>
siła
Bywalec
«
Odpowiedź #9 dnia:
Listopad 26, 2002, 06:22:25 »
NIE jest ono takie swieże jak napisałam CO ZA WSTYD TAKI B£¡D MI SIÊ WKRAD£ .wysłałam posta czytam a to co za ,,świerze,,OOPS!!! SORRY
siła
Bywalec
«
Odpowiedź #10 dnia:
Listopad 26, 2002, 13:11:54 »
'> A to jeszcze kilka atrakcji Świnoujścia:MUZEUM RYBO£ÓWSTWA MORSKIEGOOB HM ???OWI¡ZKOWA PRZEPRAWA PROMEM PRZEZ KANA£ NO I MOŻE JESZCZE STATKI WOLNOC£OWE P£YWAJ¡CE DO NIEMIEC.
Ale staram się was przekonać do tego mojego miasta ale ja je bardzo lubię i myślę ze by mogło Wam się tu spodobać.
No to tyle czekam na wasze opinie.Pa!!!
p.s. ,,morza szum ,ptaków śpiew dzika plaża pośród drzew...,,
lilianabujala
Zasłużony
«
Odpowiedź #11 dnia:
Listopad 26, 2002, 13:20:53 »
Jak jest organizator to jest spotkanie! Teraz tylko musimy pomiędzy sobą popisać, kto może do Świnoujścia przyjechać. Myślę, że 10 forumowiczów to minimum (jeszcze z rodzinami). Jestem za - tylko musze przekonac męża (kierowce głównego
'> ). Brawo Siło, na pewno będzie fajnie. Moje ubóstwiaja spacer nad morzem, więc dla mnie to strzal w dziesiątkę. Tylko ta odleglość - ale tu pogadam z mężem (no i są sypialne wagony, jakby co...). Wyznacz termin.
siła
Bywalec
«
Odpowiedź #12 dnia:
Listopad 26, 2002, 14:35:00 »
'> Ciesze się ze pomysł spotkania w Świnoujściu moze wejść w zycie.
Czekam na wstępne zgłoszenia[osobodzień z wyżywieniem czy bez]
Ja postaram się zeby lokalizacja była dobra[myślę ze lepiej bliżej morza to dzieciaki się wyhasają]a i cena wiadomo jak najniższa.
Proponuję 1-4 maj 2003 rok.
Co Wy na to???
annar
Kreatywny
«
Odpowiedź #13 dnia:
Listopad 26, 2002, 23:55:30 »
Witajcie !
Także podoba mi się pomysł spotkania, jednak (nie myślcie,że jestem wyrodną matką !) wolałabym wyjazd taki połączyć z odpoczynkiem- od dziecka także. Dlatego wolałabym opcję krótszą.
...ale możecie mnie przekonywać oczywiście...
nie wiem co to sygnatura...?
lilianabujala
Zasłużony
«
Odpowiedź #14 dnia:
Listopad 27, 2002, 00:30:36 »
Bardzo dobrze annar, że napisałaś - nie wszyscy muszą się przykulać na rodzinne jodowanie. Po prostu ustalimy jeden "obowiązkowy" wspólny wieczór,
(tzn. taką datę, kiedy wszyscy mieliby być) gdy już będzie bliżej spotkania. Siło, napisz proszę ceny osobodni z wyżywieniem, z rozróżnieniem na dzieci i dorosłych. Megi, jakie są szanse twojego pojawienia się w Świnoujściu? O ile się nie mylę, mam z was wszystkich najdalej...
Drukuj
Strony: [
1
]
2
« poprzedni
następny »
Forum Strony Dzieci
»
Tematyczne
»
Autyzm