Autor Wątek: Nasza strona internetowa  (Przeczytany 35925 razy)

agha

• Aktywny
Nasza strona internetowa
« Odpowiedź #120 dnia: Listopad 22, 2008, 13:27:17 »
Abi,
z tym samoszkoleniem musze się z Toba zgodzić. Sama przez 1,5 roku szkoliłam sie na kursie przez piatki, soboty i niedziele. Była to dla mnie okazja do spoatknia ze specami od autyzmu, którzy są autorami licznych publikacji o rozwoju dzieca i zaburzeniach. Chłonęłam wiedzę jak gabka. Najwartościowsze jednak było spotkanie z innymi nauczycielami, którzy z autystami pracują od lat lub zaczynają. To te dziewczyny wyposażyły mnie w literaturę, pomagaja do dziś (pół roku temu skończyłam kurs) w trudnych momentach i wspierają. Dzięki spotkaniu wykładowcy z Krakowa nareszcie zaczęliśmy pracowac konstruktywnie, a ośrodek objął nas opieką. To ważne, by ktos mówił że widzi Twoja pracę, że widzi zmiany, których my często nie zauważamy.
Ktoś mi kiedys powiedział : Kto lepiej niż Wy, rodzice zna wasze dziecko?
Pozdrawiam
Zapraszam na wirtualna kawę
www.grzesiek.prof4.pl - strona Grzesia

maja2003

• Bywalec
  • **
Nasza strona internetowa
« Odpowiedź #121 dnia: Maj 14, 2010, 09:21:43 »
jestem studentką 5 roku Fizjoterapii piszę prace magisterską na temat Skuteczność metod rehabilitacji stosowanych u dzieci z autyzmem. rodziców chętnych mi pomóc proszę o kontakt na mojego maila maja2003@wp.pl . Wtedy prześle ankietę do wypełnienia. Bardzo proszę o pomoc ankieta jest anonimowa posłuży mi jedynie do napisania rozprawy magisterskiej. Z góry dziękuje.